Tannlege Airan Rastegarian
logo

Om oss

MOLDE TANNLEGEVAKT

 

Tannlege Airan Rastegarian

ble ferdigutdannet tannlege ved Universitetet i Oslo i 2006. Han begynte å jobbe det året først som sommervikar på Elnesvågen offentlig tannklinikk og som distriktstannlege på Eidsvåg i Romsdal i noen måneder før han flyttet tilbake til Molde og jobbet som skoletannlege på offentlig tannklinikk ved Sellanrå skole og var med på flyttingen til nye lokaler på ST.Carolus offentlig tannklinikk hvor han jobbet inntil han tok over en privatpraksis i 2007 på Storgata 50. I flere år tok han seg av de fleste akuttpasienter som trengte øyeblikkelig hjelp både på kvelder og helger/helligdager. Pasienter som ikke kunne komme til tannlegen i arbeidstiden fikk komme etter arbeidstid og i helgene ved at han holdt langåpent noen dager i uken .

Det var da mulig for pasienter å komme til en time uten å være borte fra jobben og at noen ikke har måttet vente lenge på hjelp. Tannlege Airan Rastegarian flyttet til nye lokaler på Hamnegata 35 ved busstasjon i 2015. For å kunne opprettholde vaktkapasiteten og servicen på samme måte og løfte det til et bedre og høyere nivå , behøvde klinikken nye og ekstra krefter som kunne muliggjøre dette.

Kompetansenivået ble også hevet på klinikken. Klinikken er bemannet med 3 tannleger som jobber fast på klinikken, hvorav en spesialist i oral kirurgi og oral medisin . Det er også en tannlege med spesial kompetanse i implantatprotetikk.

Velkommen til oss!