Tannlege Airan Rastegarian
logo

HELFOrefusjon

Tannlegene på klinikken vår har direkte oppgjør med HELFO, som står for helseøkonomiforvaltning, og som forvalter  oppgjør fra folketrygden til bl.a. behandlere og til refusjon av privatpersoners utgifter til blant annet tannhelse.  Vi gjør all papir-/dataarbeid slik at du ikke trenger å søke om det og kun betaler din egenandel, dvs honorar minus refusjonsbeløp(støtte).

For å vite mer om du har noe krav på refusjon/støtte på tannbehandling bør du oppsøke tannlegen og vi vil da sørge for at du får den riktige informasjon om dine rettigheter dersom vi finner tilstander i din generell helse eller tannhelse som gir deg rett til å få støtte.  Vi oppdaterer oss jevnlig og deltar årlig på HELFO sine kurs for å få med oss det som er nytt samt eventuelle endringer i regelverket. Vi vil med andre ord være behjelpelige med å sørge for at du ikke går glipp av dine rettigheter….

Vår spesialist i oral kirurgi og tannlege med spesialkompetanse i implantatprotetikk skal sørge for at du kan få refusjon for  implantatbehandling  hvis du har krav på støtte. All behandling ifm implantat gjøres på klinikken.

Finn ut mer om hvilke tilstander det er som gir rett til refusjon/støtte ved å trykke på linken under:

https://helsenorge.no/betaling-for-helsetjenester/hvem-betaler-tannlegeregningen-din